Traduceri engleza online

Sunteti in cautarea unor traduceri engleza online de calitate, realizate de un traducator profesionist si autorizat?

Prin intermediul biroului nostru de traduceri, puteti beneficia de traduceri engleza online in cel mai scurt timp, cu un raport calitate-pret avantajos pentru dumneavoastra. Echipa noastra de traducatori profesionisti, autorizati de catre Ministerul de Justitie, va sta la dispozitie oricand aveti nevoie. Va oferim traduceri engleza online autorizate, legalizate, supralegalizate sau apostilate, din orice domeniu – tehnic, juridic, economic, politic, medical, literar etc. Oferim de asemenea traduceri in alte 26 de limbi. Va stam la dispozitie si pentru servicii de interpretariat in limba engleza. Va asteptam sa ne contactati!

După mandarină, hindi şi spaniolă, limba engleză este una dintre cele mai vorbite limbi străine din lume şi probabil cea mai importantă din punct de vedere al comunicării în afaceri. Adesea a fost denumită limba lumii pentru că, în ciuda faptului că, în multe ţări, engleza nu este o limbă oficială, este o limbă străină foarte vorbită şi folosită. Este limba oficială a limbajului aeronautic, maritim precum şi limba Uniunii Europene sau a Naţiunilor Unite; este limba străină folosită cel mai adesea în ştiinţe, astfel majoritatea articolelor de informaţia tehnologiei sau de medicină sunt scrise în limba engleza.

Din cauza influenţei imperiului britanic şi a Commonwealth-ului, engleza a dezvoltat foarte multe dialecte şi variante locale; în principal, oamenii cunosc două dialecte importante, engleza britanică şi engleza americană, dar s-au dezvoltat şi engleza canadiană, sud-africană, engleza australiană şi alte dialecte cu răspândire mai mică, fiecare cu particularităţile de limbă speciale teritoriului şi vorbitorilor săi.

Ceea ce este interesant despre engleză este că, până la începutul secolului XIX, ea a împrumutat foarte multe cuvinte din latină, greacă, franceză, alte limbi nordice dar în prezent, este o limbă care împrumută în alte limbi astfel încât există francenegleza, comună în Quebec.