Traducere din limba romana in limba engleza

Pentru traducere din limba romana in limba engleza autorizata, biroul nostru de traduceri va sta oricand la dispozitie.

Colaboram cu traducatori cu experienta, autorizati de catre Ministerul de Justitie, prin intermediul carora puteti beneficia de traduceri rapide si corecte, cu un raport calitate-pret avantajos. Puteti comanda traduceri din orice domeniu – juridic, tehnic, economic, politic etc. Nu realizam numai traducere din limba romana in limba engleza. Nu ezitati sa ne contactati si pentru traduceri in/din alte limbi straine, ca si pentru servicii de interpretariat in limba engleza. La cerere, aceste traduceri pot fi autorizate, legalizate, apostilate si chiar supralegalizate, toate la un pret avantajos penru client. Asadar, daca doritit sa baneficiati de o traducere din limba romana in limba engleza, nu ezitati sa legatura cu noi! Va asteptam! Oricand biroul nostru va sta la dispozitie!

Engleza modernă este denumită adeseori „lingua franca” globală. Engleza este limba dominantă pe plan internațional în domeniile comunicației, științei, afacerilor, aviației, divertismentului, radioului și diplomației.

Renasterea, Shakespeare, cresterea Angliei ca forta la nivel mondial si epoca de aur a coloniilor engleze in lume, dezvoltarea modalitatilor de transport (tren, vapor, etc) si de acces la informatie (ziare, literatura, etc) au avut toate influente puternice asupra limbii engleze, si au contribuit la formarea si transformarea ei in ceea ce cunoastem azi.

Engleza in lume

Dezvoltarile stiintifice ale secolului XX au adus televiziunea, radioul, telefonul si automobilul, si toate acestea au ajutat la imbogatirea vocabularului limbii engleze.

Astazi, limba engleza este standardizata in tari ca Anglia, Statele Unite, Canada, Australia. De asemenea, exista multe dialecte regionale, precum cel din Scotia de sud si din Irlanda, Africa, sudul Asiei. Dintre limbile hibride, bazate pe limba engleza, amintim: pidgin din Orientul Indepartat, bach-la-mar in insulele din Pacific in nord-vestul Americii, chinook, engleza negro din Guiana, engleza kroo si kroo-boy din vestul Africii.